Menu
Your Cart

Om Galleri 360


Galleri 360 er et online kunstgalleri (webshop) - hvor du kan købe originale abstrakte akryl malerier direkte online via min webshop - "MED EN FORTÆLLING" - der udtrykker livsglæde og næstekærlighed - symboliseret ved "bånd" mellem mennesker! 
 
Det er hurtigt og nemt at finde og købe mine unikke malerier i min online webshop - og de fleste malerier er 50 x 60 cm og malet på kanterne - så det behøver ikke nogen ramme.

Du kan se flere fotos af det samme maleri, som gør dit online maleri valg og dermed køb både lettere og sikrer. Du kan altid sende maleriet retur indenfor 14 dage og få dine penge retur - hvis du ikke er tilfreds med maleriet, når det kommer op på din væg.

Det gode ved mit online Galleri 360 er - at der altid er åben – 24/7 – så du kan altid handle og kigge lige så længe du vil i min webshop. Maleriet leveres sikkert og forsvarligt indpakket inden for 1-3 dage. 

Alle mine malerier er et unika og er signeret af mig på bagsiden af lærred og der medfølger selvfølgelig et underskrevet certifikat med et unik nummer på maleriet.

Normalt vælger vi jo malerier i et fysisk galleri - men det bliver mere og mere populært, hurtig og med et væsentligt større udvalg, at finde sine malerier i online gallerier (webshops).

Og pga. de billigere omkostninger ved at have et online galleri / webshop frem for et fysisk galleri - bliver malerierne meget billigere til samme kvalitet - og med en fordel til dig, som kunde og mig, som kunstner.

I Galleri 360's webshop kan du overskue en masse malerier på en hurtig nem måde og med mange fotos af det samme maleri, som sikrer du træffer det rigtige valg.

Billeder af online malerier er jo taknemmelige (selvom de er taget af en professionel fotograf) og man kan ikke helt vise den samme tredimensionelle dybde og oplevelse via fotos af malerier, på den samme måde, som ved fysisk at være tilstede med maleriet.

Så kan du lide det online maleri - som du har valgt via fotografierne i min webshop - bliver maleriet kun bedre og med mere indhold og dybde - når du får det hjem og op at hænge på din væg.

Håber det maleri du vælger i Galleri 360's webshop - kan blive en form for et abstrakt “Soulmate” maleri i dit hjem, med en fortælling.  
Ideen med mine online abstrakte malerier, som jeg kalder “Den abstrakte Life science serie”, er primært at maleriet skal udtrykke livsglæde og fortælle dig en  historie, som du -  som køber - kan identificere dig med. Håber at de mange fotos af det enkelte maleri i min webshop, viser dette på en god måde.

Det tredimensionelle i den abstrakte Life Science serien skal symbolisere livet ved “blodårer” eller “strenge” som jeg er blevet inspireret af via min uddannelse og arbejde indenfor Biolog, Life Science, Biotek og Kommunikation. 
 
Alt dette har givet mig motivationen til at prøve at male den abstrakte forskellighed men også den abstrakte lighed i et enkelt maleri.
 
Mit vigtigste budskab i mine online akryl malerier er,  at udtrykke næstekærlighed og tilgivelse mellem mennesker symboliseret ved “strenge”, “blodårer” eller “bånd” mellem mennesker.
Jeg hedder Henrik Brønnum Verwohlt og bor i Roskilde. Det er mine abstrakte malerier du kan finde og købe her på mit online galleri - Galleri 360 - som er en webshop. 

Jeg er både biolog og marketing uddannet og har arbejdet med Life Science og Bioteknologi.

Ved siden af at jeg maler og sælger mine malerier i min webshop galleri360.dk, er jeg partner i W360, som er et marketings bureau.
Håber du vil kigge på mine abstrakte akryl malerier på mit online Galleri 360 og at du finder en abstrakt “Soulmate” til dit hjem - som du har lyst til at købe i min webshop. 

Vi sender lige til din hoveddør i forsvarlig indpakning inden for 1-3 dage.
 
Jeg bliver så glad, når mine kunder online i min webshop, køber et abstrakt akryl maleri, som de synes fortæller dem en historie, som gør dem glade og positive.

Tak fordi du lige tog dig tid til at læse om mig og om mine online malerier i min webshop.

Og husk:
Det gode ved mit online Galleri 360 er - at der altid er åben – 24/7 – så du kan altid handle i min webshop og maleriet leveres sikkert og forsvarligt indpakket inden for 1-3 dage.
100-18 100-18
I privat eje
131-20  30x40 cm 131-20  30x40 cm
I privat eje